Back in the days

Jag har tillbringat dagen på en gymnasieskola, visserligen som personlig assistent, men jag tycker ändå att jag fick en rejäl dos flashbacks under dagens gång. Tänk att det nu är fyra år sen jag själv peppade för studentmössa och champagnefrukost. Det är sju år sen jag faktiskt började gymnasiet. Varför känns jag plötsligt så gammal?
Långa korridorer, klotter på skåpen och trängsel i matkön - jag saknar faktiskt allt det där. Det är inte alltid lika kul att vara vuxen på universitetet, vuxen är ofta tråkig.
Så, jag njöt min dag i fullo och låtsades vara en cool sistaårs. Guldstjärnan i kanten var när minstsyster och hennes Jon slöt upp och vi hängde som ett coolt gäng. Åh min coola vardag, allihopa. It rocks!

När jag ändå är igång vill jag berätta om min vikarievardag. Den däremot.. doesn't rock. Jag som alltid tyckt att jag varit så ekonomismart som vägrar ta studielån och istället finansiera min fanciga utbildning med hjälp av extraknäck, börjar nu vackla i tanken. Man är aldrig garanterad jobb, så jag tar det jag får och plöstligt har jag jobbat 30 h i sträck. Det får mig att vara en sunkig, osocial slitarbetare - nej, bara för att jag jobbar så får jag inte mycket klirr i kassan - som ser mitt 22åriga år gå i soporna. Jag börjar lessna. Och nej, tankar som Barcelona och tågluff hjälper dåligt. Jag funderar på att gå till CSN...


Kommentarer
Postat av: Nicklas

Oh the good old days... mina bästa år var tamefan gymnasiet, vill du låtsas vara en "sistaårare" igen så hänger jag gärna med! :)

2008-03-18 @ 18:34:46
URL: http://setras.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0