Holland News

Sitter pa ett mkt alternativt hak i Amsterdams karna och skriver sista resebloggen for den har gangen. Stallet har sager faktiskt det mesta om staden - allt ar sa chill har, folk kor pa den alternativa stilen (inga ackliga backslick-brats har, inte) och Coffe Shopsen avloser varandra. Men vi stormtrivs! Staden ar otroligt nice att bara vara i och eftersom energin hos oss sju resterande borjar narma sig bottenniva kanns det underbart att faktiskt bara behova vara. Sevardheter in my ass, vi gar gata upp och gata ner och njuter av att se folk igen. Men den forbjudna roken ligger tat i stan och den ena lattkladda kvinnan efter den andra pryder skyltfonstren har, sa allt ar ju inte som det ska.
Nu far det allt vara bra. Ikvall ska vi pa dansshow, imorgon har jag styrt med Idan, torsdag sager vi goodbye och lordagmorgon ar vi umebor igen. Men jag tar tillbaks det dar om att vi borjade lessna pa varmen, nu gar vi och huttrar och drommer oss tillbaks till Kroatien igen. Komiskt, det dar.
So long.

Kommentarer
Postat av: beirut

KOM HEM NU

2008-06-25 @ 11:08:11
Postat av: Suzie

ÅÅÅH Du kommer hem igen :) Välkommen!!! Nu är det en Susanna som blev glad :)

kramen!

2008-06-25 @ 16:04:03
Postat av: Ida

hej hej. hoppas de sista resdagarna var trevliga. helt underbart att traffas en svang iaf, behovde ett avbrott i livet. ses snart igen. snackade med patrik och han e hel pa pa att ta en svang till umea och parta lite..=) manga kramar

2008-06-27 @ 11:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0