Nytvättade fynd

Det är inte bara en eller två gånger det händer... att tvätta i en gemensam tvättstuga ger nästan alltid utdelning i form av ett par shorts eller en ny tröja. Och visst är det en klassiker med en helt ny, ensam socka när man tömmer maskinen (och när man tvättar en gång i veckan får man några extra par på ett år, ekonomismart studentknep), men det är inte lika vanligt med en hawaiiskjorta eller kanske ett bäddset? Okej, bäddsetet tog jag inte hem, man vet aldrig vem som myst till det i dem (nej, Via tar inte bort alla fläckar...). Men hawaiiskjortan ligger lämpligt tillgänglig i "utklädningslådan" tillsammans med tomteluvan från barnehagen, scrubs från praktiken och.. lite andra stöldgods som är roliga att ha på sig på typ olika maskerader, charadlekar och liknande... (gud, är jag kleptoman?)
Sluta ödsla pengar på dyra tvättmaskiner och shoppingrundor på stan. Skaffa ett bokningslås till en tvättstuga som delas med minst fem andra trappuppgångar och Vips! har man snart en egen, nytvättad secondhandbutik hemma. Tadaa!

Kommentarer
Postat av: Frida

Men hej Karolina! Ja, det var verkligen längesedan!Ja, Wille är det bästa som hänt mig, verkligen. Det är klart att det ibland kan vara jobbigt, men det är värt allt! Hur är det med dig? Vad gör du nu? Kram Frida

2008-08-21 @ 10:36:26
URL: http://fredan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0